Kasvomaski 2 kpl

Buy this
  • 30,00 € EUR
  • 45 Jäljellä

Kasvomaski on valmistettu Coolmax® (kukkakuosissa myös puuvillatrikoo) ja välissä on kasvomaskikuitukerros Spunbond pp. Kasvomaskin voit uusio käyttää ja kestää 60 asteen pesun. On ehdottoman tärkeää että peset tuotteen jokaisen käyttökerran jälkeen.

Coolmax® on Advansan erikoispolyesteri eli tekokuitu. Kuitu ei ime kosteutta sisäänsä, vaan ollessaan ihoa vasten siirtää kosteuden pois ihon pinnasta. Kuiturakenteeseen on lisätty hopeaioneita. Hopeaioneilla on bakteerien kasvua vähentävä vaikutus. Tämä estää hien hajun ja bakteerien muodostumista iholla. Vaikutus on pysyvä ja kestää pesuissa.


Kuminauha on pehmeä 4 mm leveä, joka ei paina niskassa eikä vedä korvan takaa. Maskin kanssa pystyy puhumaan ilman, että se valuu pois paikaltaa.


Kasvomaski ei suojaa maskin käyttäjää koronavirukselta, mutta se voi suojata muita. Kasvomaskin avulla voidaan vähentää yskimisen ja aivastelun aiheuttamaa pisaroiden leviämistä ja siten suojata muita. Lue lisää kasvomaskeista ja niiden käyttämisestä Työterveyslaitoksen sivuilta.

Kasvomaskit valmistetaan tilauksesta ja ne toimitetaan tilausjärjestyksessä. Keskimääräinen toimitusaika on tällä hetkellä noin kolme päivää.